Egyiptom utazási ajánlatokszáma:

A fáraók nyomában Egyiptomban

Egyiptomban felfedezhetjük az egykori fáraók életét. Ehhez nem kell mást tennünk, mint ellátogatni a Királyok Völgyébe, ahová a legtöbb fáraót temették. Most már a sírok nagy része üres, mivel vagy a sírrablók fosztották ki, vagy pedig a leleltek a múzeumban vannak. Azonban egy örök élmény végigsétálni itt, hisz egyszerűen felemelő érzés az egykori fáraók nyomában járni.

Folytatás a Kairói Múzeumban

Ha ennyivel nem elégszünk meg, akkor irány a Kairói Múzeum, ahol szinte mindent megtudhatunk a fáraókról és egykori királyokról. A kiállított leletek hihetetlen gazdagságról árulkodnak, valamint arról, hogy az egykori egyiptomiak mennyire fontosnak tartották a túlvilági életet.

A piramisok sem maradhatnak ki a sorból, hisz anélkül haza térni, hogy ne látnánk a gízai piramisokat, a négyezer évvel ezelőtti kultúra és technika tanúit, szinte vétek. A Mükerinosz, Kheopsz és Khephrén fáraók piramisai mellett tekintsük meg a világ egyik legnagyobb szobrát, a Sfinxet is. A legjobb, ha olyankor keressük fel, amikor már esteledik, mivel így megúszhatjuk a nagy forróságot. Nem mellékesen gyönyörű képeket lehet készíteni a piramisokról és a Szfinxről a lemenő nappal a háttérben.

Családdal, barátokkal, de egyedül is kiváló úti cél Egyiptom, hisz olyan feledhetetlen élményekben lehet itt részünk, mint sehol másutt a világon, ugyanakkor a történelemről is megváltozhat a véleményünk.

i

Ne keresgéljen tovább!

Csak pár adat, és

3 órán belül kézhezkapja

személyre szabott ajánlatunkat!